Der er 7 forskellige pH værdi typer:

pH-værdi 8.5, 9.0 og 9.5

drinking glass

Kangen Water® drikkevand, som absorberes i kroppen 5-6 gange hurtigere end postevand og dermed hydrerer kroppens milliarder af celler. Det er basisk og hæver kroppens pH-værdi ved simpelt og naturligt at skylle kroppens syre og urenheder ud. Det har et meget højt niveau af antioxidanter, som er med til at bekæmpe kroppens frie radikaler, hvilket styrker kroppens immunforsvar.

pH-værdi 11.0+

vask af tomaterStrong Kangen Water® er stærk basisk vand, som bl.a. er fedtopløseligt. Det opløser derfor effektivt oliebaserede pesticider fra frugt og grønt. Det benyttes også til rengøring af fedtede overflader, fjerner pletter, til tøjvask, vask af vinduer og meget andet. Herved undgår man at benytte skrappe kemikalier ifm. rengøring i hjemmet.

pH-værdi 2.5

GrøntsagerStrong Acidic Water er stærkt surt vand, som er effektivt desinficerende. Det bekæmper salmonella og e-coli bakterier. Bruges til rengøring i køkkenet, hjemmet, på klinikker og i restaurationsbranchen. Bruges til udvendig personlig hygiejne som eksempelvist sårrens, øjenbetændelse, mundskyld, eksem, svamp mm.

pH-værdi 6.0

Beauty WaterKaldes “Beauty Water” og er særdeles effektiv til hudpleje. Det hydrerer og opfrisker huden effektivt og lukker porrerne efter rens af ansigt. Kan også bruges til kogning af madvarer, til rengøring i hjemmet, til blomstervand og meget andet.

 

pH-værdi 7.0

Drikker vandRenset drikkevand, som ikke er ioniseret. Anbefales ved indtagelse af medicin og til brug for babymad.