Om Enagic International

Igennem 4 årtier har det japanske firma Enagic International været verdens førende producent af avancerede vand-ioniseringsmaskiner. Kangen Water® anvendes dagligt i hundrede tusindvis af hjem over hele kloden, hvor Enagic’s maskiner omdanner almindeligt postevand fra vandhanen til rent, sundt og basisk drikkevand.

I Juni 2014 fejrer Enagic International 40 års jubilæum, som specialiseret producent af avancerede vand ioniseringsmaskiner af højeste kvalitet. Enagic’s ultimative mål er, at skabe en revolution indenfor sundhed.

Enagic’s vision og filosofi, baserer sig på disse 3 helt centrale principper:

  1. Realisering af ægte, fysisk sundhed.
  2. Realisering af ægte, økonomisk sundhed.
  3. Realisering af ægte, mental sundhed.

Firmaet ledes af præsident og CEO Hironari Oshiro. Enagic International varetager selv produktudvikling, fremstilling, salg og service. Informationsteknologiens tidsalder gør det oplagt for virksomheden, at positionere sig via reference marketing og menneskers relationer til hinanden.

Den menneskelige krop består af 70 % vand, så det er ingen overdrivelse at sige, at vand er en grundlæggende forudsætning for et langt liv, fyldt med vitalitet!

logo_goldstandardSucces og omdømme handler om andet og mere end fremragende produkter. Det handler også i vid udstrækning om personlige anbefalinger og menneskers naturlige lyst til, at dele positive erfaringer og oplevelser.

Global udbredelse sker via Enagic’s internationale kontorer samt et stort antal engagerede distributører. Tusindvis af mennesker er beskæftiget med, at videreføre visionen om vand og sundhed. Deres fælles indsats kendetegner drømmen om en global virksomhed i vækst. Vil du læse mere om Enagic, kan du gøre det på deres egen hjemmeside her: www.enagiceu.com