Kangen Water ®

ForskningForskere, som har studeret mennesker, der lever visse steder i Tibet, Japan, Peru og Hunza, har observeret at disse kulturer har et fælles træk: De lever højt oppe i bjergene, drikker gletsjervand og opnår de højeste levealdre i verden. Gletsjervandet i disse kulturer er fyldt med de elektroner, som kroppen higer efter.

Gletsjervandet er levende vand, som er fyldt med basiske mineraler, kraftige antioxidanter og positiv iltning. Det er super hydrerende og absorberes 5-6 gange bedre i kroppen end almindeligt postevand gør.

I 1974 begyndte den japanske virksomhed Enagic, i samarbejde med de dygtigste læger i Japan, at udvikle et ioniseringsanlæg, der kunne levere sundt og levende kvalitetsvand på samme niveau som gletsjervand.

Her i landet drikker vi primært postevand og plastikflaskevand, som desværre er dødt vand. Med Enagic’s ioniseringsanlæg kan du selv ændre dit postevand til Kangen Water®, som har samme effekt som gletsjervand.

Der er 4 væsentlige grunde til at Kangen Water® er levende vand!

1.Naturlige stærke antioxidanter
AntioxidanterOxidering sker helt naturligt overalt på vores planet. Når jern ruster eller et udskåret æble bliver brunt, er det fordi der sker en oxidering. Når kroppen oxiderer, ældes den. Det modsatte er antioxidanter. Med andre ord, er antioxidanter med til at styrke kroppens immunforsvar og forsinke cellernes ældningsproces. Kangen Water® har en meget høj negativ ORP (Oxidation Reduction Potential) og er derfor en meget stærk antioxidant (6-8 gange stærkere end grøn te). Ved at drikke Kangen Water® dagligt, vil de ekstra elektroner i vandet neutralisere kroppens værste fjende, nemlig de frie radikaler.

2.Høj basisk pH-værdi
PH værdiDet er meget vigtigt at holde den rette pH-værdi i kroppens syre/base balance. Er kroppen for sur, opstår syreophobninger, som danner et inflammatorisk miljø, der er attraktivt for sygdomme. Kangen Water® neutraliserer på en simpel og naturlig måde, kroppens syre og skyller affaldsstofferne ud af både væv og celler. Ved at drikke Kangen Water® dagligt, vil det basiske vand være med til at neutralisere kroppens syreophobninger løbende og være med til, at opretholde den rette balance. En basisk krop er en sund krop.

3.Hydroxyl ioner
Ionizer diagramDer er to essentielle elementer, som kroppen ikke kan være foruden, nemlig ilt og vand. Kangen Water® har hydroxyl ioner, som er positiv iltning, der ellers kun dannes ved større vandfald.

Enhver, der har stået foran et større vandfald, kender til det ekstra velbefindende og den afslappende befrielse, det giver. Det høje niveau af hydroxyl ioner bringer ekstra ilt til blodet og cellerne.

4.Hexagonal struktur

HexagonalDet handler ikke kun om hvad kroppen indtager. Det handler i lige så høj grad om, hvad kroppen optager! Når du indtager drikke- og fødevarer, vitaminer og kosttilskud, så er de selvfølgelig kun effektive, hvis de optages af cellerne. Meget af det vi indtager, passerer gennem kroppen uden at blive optaget og udnyttet. Kangen Water® har en unik struktur, som kaldes hexagonal (sekskantet). Hexagonalt vand superhydrerer kroppen, idet vandet absorberes 5 gange hurtigere af kroppens mange milliarder celler. Kangen Water® fylder mindre, fordi der er færre vandmolekyler pr. klynge. Vandmolekyler er fæstnet til hinanden. Postevand har 15-20 molekyler pr. klynge. Kangen Water® har 5-6 molekyler pr. klynge. Kangen Water ® er derfor det man kalder mikroklynger (altså mini-vand).

Synergien skaber effekten

Kangen Water® vandmolekyler har en fjerdedel størrelse af postevand og optages derfor hurtigere i blodet. Vandet har derfor nemmere ved at gennemtrænge cellemembranen og bærer ilt, base og antioxidanter med sig ind i cellen. Cellen tager hvad den skal bruge og skubber affaldsstofferne videre ud af cellen.

Synergien af disse fire egenskaber, kan være med til at forbedre din sundhed væsentligt.