Maskiner

Uanset hvilken Leveluk maskine man vælger, vil det gøre en væsentlig forskel for sundheden, at drikke Kangen Water® frem for postevand. Vi vejleder meget gerne den enkelte i at vælge den maskine, som dækker netop det behov, der er brug for.

Alle maskiner er udstyret med Enagic’s High Grade Filter, som fjerner alle pesticiderester, klor, jern, bly, rust med flere. Et High Grade Filter skal skiftes ved hver 6.000 liter vand.

Såfremt man husker at udføre den manuelle rens, vil ioniseringspladerne, som er lavet af 99,99% rent titanium og belagt med 99,99% rent platin, holde i minimum 15-20 år.

Leveluk SD501 Platinum
Leveluk SD 501 Platinum
Den mest eksklusive af maskinerne, som kan ALT og ligner rustfri stål udenpå. Har 7 Titanium/Platin ioniseringsplader.
Laver 7 typer vand fra 2,5 – 11,5 pH værdi.
Stemmekontrol. Auto og manuel rens. 5 års fabriksgaranti.
product_sd501
Leveluk SD 501
Magen til Platinum modellen indvendig, blot i hvid plast udvendig.
Har også 7 Titanium/Platin ioniseringsplader.
Laver 7 typer vand fra 2,5 – 11,5 pH værdi.
Stemmekontrol. Auto og manuel rens. 5 års fabriksgaranti.
product_jr2
Leveluk JR II
Har mindre kapacitet, da den kun har 3 Titanium/Platin ioniseringsplader, hvilket betyder vandet skal løbe lidt langsommere, for at opnå samme niveau af antioxidanter, som på de to SD501 maskiner.
Denne kan dog på trods af mindre kapacitet alligevel lave alle typer vand. Auto og manuel rens. 3 års fabriksgaranti. Ingen stemmekontrol.
Leveluk-R
Leveluk R
Har som JR II mindre kapacitet, da den har 3 Titanium/Platin ioniseringsplader, hvilket betyder vandet skal løbe lidt langsommere, for at opnå samme niveau af antioxidanter, som på de to SD501 maskiner.
Kan lave drikkevand (8,5, 9 og 9,5 pH) + (6,0 og 7,0 pH).
Auto og manuel rens. 3 års fabriksgaranti. Ingen stemmekontrol.
product_anespa Anespa
Et hjemme spa system, som fjerner bl.a. klor fra dit brusebad. Et duo beholder system, der indeholder terapeutiske ingredienser, som giver en afslappende varm og forfriskende oplevelse. Vandmolekylerne nedbrydes ned til mikroklynger, som gør det lettere for huden at absorbere det sundere og renere vand. 3 års fabriksgaranti.