Om mig

Ann Sommer

Ann Sommer
Åboulevarden
8000 Århus

ann@ditvand.com

Tlf. 61 30 61 50

Mit navn er Ann Sommer, og det er mig der står bag Ditvand.com

I Danmark er vi af den opfattelse, at det vand vi har i vandhanen, er det bedste vand i verden. Min egen opfattelse på det område ændrede sig radikalt i 1998. På det tidspunkt boede jeg i Rocky Mountains, hvor jeg igennem en 10 års periode drak renset vand fra dunke, da hanevandet var udrikkeligt og desuden farvede mit hår grønt. Omkring århundredeskiftet bredte der sig en sundhedsbølge i USA, der primært handlede om den betydning, som valg af mad og drikkevarer har for vores krop. Jeg blev meget fascineret af at leve efter principperne om en basisk kost. Det var meget tydeligt, at den basiske kost gjorde noget godt for min egen sundhed og velbefindende.

I 2007 flyttede jeg tilbage til Danmark. Da jeg har været selvstændig siden 1994, gik jeg straks i gang med at bygge en kundekreds op, som jeg servicerede inden for økonomi og regnskab. Alt var positivt og i vækst. I 2011 fik jeg så en drastisk opvågning, da min far blev ramt af en meget aggressiv kræft. Jeg begyndte at lede efter alternativer til den behandling, som det danske sygehusvæsen kunne tilbyde, men som ikke havde den ønskede virkning. Igennem en 3-4 måneders periode stødte jeg på så meget positiv omtale af Kangen Water på internettet. Alligevel blev jeg ved at være skeptisk. Det lød jo for godt til at være sandt. Men da min fars tilstand ikke blev bedre, sprang jeg til sidst ud i at tage chancen og bestilte en Kangen Water ioniseringsmaskine. Wow! en drejning mit liv nu tog.

Min ældste datter havde en positiv oplevelse allerede det første døgn hun drak Kangen Water. Gennem 4 år har hun spist tabletter for at neutralisere for meget mavesyre. Allerede efter de første slurke af vandet forsvandt smerterne og ubehaget. Hun har ikke spist tabletter siden og kan fint holde mavesyren på et normalt niveau, så længe hun drikker vandet dagligt.

Min yngste datter dyrker meget sport. Hun kan mærke en bedre hydrering, stærkere hår og negle, og så holder det hendes periodevise psoriasispletter nede, som ellers plejer at dukke frem hist og pist på huden især under stressede perioder.

Vand

Min far begyndte at drikke vand (for første gang i hans liv) og i løbet af de næste måneder kom han ud af sin terminalfase og genoptog hans fritidsaktiviteter og daglige gøremål. Han fik også genoplevet flere af hans yndlingsbeskæftigelser ude i naturen igennem det følgende år. Om det var Kangen Water, der forlængede hans levetid er der ikke nogen beviselig dokumentation for, men vi er alle overbeviste om, at vandet gjorde en forskel i hans sygdomsforløb.

For mit eget vedkommende oplevede jeg den første uge, at jeg havde sat gang i en udrensning af kroppen. Faktisk havde jeg en lettere hovedpine og var træt de første 4 dage (typiske udrensningssymptomer). Efter 4 dage kunne jeg mærke mere energi og i løbet af den første måned kunne jeg mærke en drastisk forandring, som primært bestod i, at min krop blev super hydreret og min hud mere fast og spændstig. Jeg havde ikke længere behov for at bruge cremer efter badet eller håndcreme i løbet af dagen. I løbet af de næste 4-5 måneder indtraf 2 væsentlige ændringer, som jeg ganske enkelt betragter som en stor gave: min fordøjelse kom til at fungere optimalt og jeg sover nu dybt hele natten igennem, uden at vågne og uden adskillige toiletbesøg, som jeg var vant til tidligere. Hold da op en forskel det gør for min sundhed.

De personlige oplevelser jeg har haft med Kangen Water frem til i dag er på baggrund af 100vis af mennesker, som jeg har delt gratis vand ud til. Disse oplevelser er så overbevisende, at jeg i foråret 2013 fik en ny målsætning i livet: ”Jeg vil bruge alt min tid på at fortælle, så mange mennesker som muligt, at der ER et alternativ til medicin”. Jeg har nu set hvordan rigtig mange menneskers sundhed og helbred har forandret sig, når de drikker Kangen Water.

Leveluk SD501 Platinum

Dette skubbede til min naturlige nysgerrighed og jeg har derfor taget en kostvejlederuddannelse med fokus på kroppens syre/base balance, for at forstå hvorfor det gør så stor en forskel, om man drikker levende vand eller dødt vand. Jeg tror på, at en basisk kost og ioniseret vand i høj grad kan forandre menneskers sundhed og velbefindende. Jeg mener, at vi hver især bør tage ansvar for vores egen sundhed. Min personlige holdning er, at jeg hellere vil bruge tid og penge på at forebygge end på at helbrede.

Mine oplevelser med Kangen Water er fascinerende og vandet er blevet lidt af en passion for mig. Derfor deler jeg gerne gratis vand ud og deler gerne mine personlige erfaringer med alle, der har lyst til at høre om mine oplevelser. Ring gerne for en aftale om afhentning af vand eller for en aftale om et personligt møde eller for en aftale om en infoaften hjemme hos dig selv.

Kangen Water® – Change Your Water – Change Your Life™