Tilfredse kunder

Helle Aalborg

Helle 53år, Aalborg
• Multiallergisk (Hunde, katte, heste, støv, birk, bynke, græs, røg & skimmel.)
• Knæ smerter.
Helle har tidligere prøvet:
• Natur medicin, alternative behandlinger,
Astma spray, høfeberpiller

Før Helle begyndte at drikke Kangen Water:
”Jeg har i 10år været plaget af allergi, da jeg er multiallergisk. Værst har det været hen over sommeren, hvor jeg ikke har kunnet ligge ned og sove, men måtte sidde op i en stol i håb om at få en lille smule søvn.
Begge mine børn har haft hund i flere år, hvilket har gjort at besøg hos dem har været kortvarigt i perioder. Pasning af hunde og hunde i mit hjem, har heller ikke været muligt.
Da mine børn var yngre, kunne jeg heller ikke tage med dem til ridning, da jeg ligeledes ikke kunne tåle heste.
Ligegyldigt hvilken medicin jeg har taget, har det aldrig kunne hjælpe mig helt af med mine gener.
Jeg har haft smerter i mine knæ i 2-3år. Det kunne især mærkes hvis jeg var ude og løbe, gå lange ture & når jeg gik op og ned af trapper.”

Efter Helle begyndte at drikke Kangen Water:
”Smerter i knæene forsvandt, hvilket gør at jeg i dag har mulighed for at nyde mine løbeture og ingen smerter har i forbindelse med trapper. Det bedste af det hele er, at jeg INGEN allergiske symptomer har længere og dette er UDELUKKENDE ved hjælp af Kangen Water, da jeg ikke har taget anden medicin siden jeg begyndte at drikke Kangen Water. At kunne få min nattesøvn, at være ude og nyde den dejlige sommer & at kunne passe hund uden problemer er jeg dybt taknemmelig for. Som sloganet siger: Change your water – change your life!”

************

Bente Brøndum Christensen
Virklund

Det bedste er, at siden jeg startede med at drikke vandet, har jeg ikke haft blærebetændelse, det var ellers noget jeg havde meget tit,og, spiste mængder af Selexid.
Lige inden jeg startede med Kangen Water, havde jeg haft blærebetændelse 3 gange
på halvanden måned, så hurra, jeg har ikke haft det siden.
Det er faktisk det jeg har fejlet, ellers er jeg sund og rask, tager kun tabletter for osteporose,
som ved sidste scanning viste en bedring, og jeg måske kan undvære tabletterne,
men om det skyldes vandet ved jeg ikke endnu.
Jeg bruger Beauty Water rigtig meget, både til personlig pleje (hår og hud), men også til vinduer, glas og briller flotte og rene, ingen striber/skjolder og pletter på vinduerne.
Men også 11,5 til at fjerne fedt, og komme i vaske- og opvaskemaskine. 2,5 bruger jeg også meget, bl.a. står der altid en sprayflaske ved håndvasken, som jeg lige giver hænderne en tur med efter håndvask. Derved håber jeg, at slippe for mange bakterier. Ja, jeg kunne blive ved, jeg er lykkelig over, at have fået kendskab til Kangen Water, bare ærgeligt det ikke er sket for mange år siden.

************

image001

Dagmar Dalsgaard, Viborg

KANGEN WATER® ER DET BEDSTE DER ER SKET FOR MIG!

I foråret 2013 havde jeg meget ondt i mit højre knæ og underben helt ned til under foden. Det var tykt og hævet. Det var det ben, som jeg havde fået knæprotege i 2006. Det havde i øvrigt aldrig været smertefrit siden operationen. I maj 2013 begyndte jeg at drikke Kangen Water®, som allerede fra starten af fjernede væsken fra mit knæ og efterhånden overflødig væske fra resten af kroppen. I løbet af et måned var jeg smertefri og er det stadig den dag i dag.

Jeg er 80 år og har tit haft blærebetændelse, ondt i ryggen og måtte gå med stok, når jeg gig ture. Alt dette er jeg fri for nu. Jeg fik installeret et Kangen Water® apparat og det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Nu er jeg altid rask og spiser ingen medicin. Jeg deler gerne Kangen Water® ud til mennesker, der ønsker at prøve det.

 ************

Rigmor Nørholm, Silkeborg 

Skinnebensbetændelse forsvandt på en uge!    I 2013 fik jeg skinnebensbetændelse og havde forfærdelige smerter. Min genbo hørte om mine smerter og foreslog mig at drikke Kangen Water. Men jeg var umiddelbart lidt skeptisk. Jeg havde hørt min nabo fortælle om vandet nogle gange. Jeg havde en tid hos en heilpraktiker og spurgte om han kendte Kangen Water. Han havde ikke hørt om det, men han undersøgte alt om vandet og foreslog mig at drikke det. Han var meget positiv og overbevist om, at hvis jeg drak vandet, ville det sammen med hans akupunkturbehandling få skinnebensbetændelsen væk. Som sagt, så gjort. Efter en uge var betændelsen væk. Jeg har nu drukket vandet siden august 2013 og jeg har haft flere andre gode oplevelser.

Ømme muskler og kramper er “skyllet ud”.    Jeg har i flere år døjet med ømme muskler og smerter i musklerne. Mine ben hævede, og jeg måtte ofte bruge støttestrømper for at kunne gå. Jeg døjede også med kramper i benene, hvilket var ret generede. Efter jeg begyndte at drikke vandet, forsvandt kramper, hævede ben og ømme muskler. Nu går jeg frejdigt rundt.

Bivirkning: Bedre nattesøvn og mere energi.  Efter at jeg begyndte at drikke Kangen Water, begyndte jeg også at sove bedre. Den gode nattesøvn gjorde, at jeg fik meget mere energi i dagligdagen. Humøret steg og der bredte sig en positiv energi i min tilværelse. Alt i alt ganske fantastisk. Derfor kan jeg heller ikke lade være med, at anbefale andre at drikke vandet.  

“Ny” hund efter den fik Kangen Water.  I øvrigt har jeg anbefalet vandet til en veninde, der har en stor schæfer hund. Hun valgte at give hunden vandet og det “blev en helt ny hund”.  Dels har hunden fået det meget bedre i kroppen og dens pels er blevet utrolig flot.

Derudover vil jeg slutte af med at sige, at Kangen Water er helt fantastisk til rengøring, hudpleje m.m.

***************

Frode Lafton – fodboldspiller – Norsk super liga

Jeg har haft glæden ved at drikke Kangen vand siden april 2010.

Først fik jeg vandet fra en bekendt og senere ved at Hønefoss Fodboldklub investerede i en Enagic vandbehandlingsmaskine.

Med baggrund i mine egne, og et par andre spilleres erfaringer:

  • Jeg opnår væskebalance hurtigere
  • Jeg får ikke sur muskulatur ved hård træning
  • Jeg føler mig oftere i væskebalance
  • Smerter forbundet med artrose (slidgigt) i højre knæ, er reduseret
  • Vandet smager desuden meget bedre

Klubben har modtaget Kangen vandet med stor begejstring. Utholdenheden blandt de som er flittige til at drikke Kangen vandet, er bedre end før. Vi som klub søger hele tiden efter løsninger som kan gøre os bedre, og vi har fåt meget støre fokus på undtagelse af væske efter at vi installerede et Enagic vandbehandlingsanlæg!

 ************

Espen Tollefsen, Massageterapeut og personlig træner

Jeg træner meget og arbejder som personlig træner i tillæg til min terapeutpraksis. Med Kangen Water har både jeg og mine klienter oplevet stor forskel på træningsudbytte, energuniveau og dagsform.

Jeg har aldrig oplevet en tilsvarende effekt via noget andet produkt jeg tidligere har brugt for at øge mit velvære i hverdagen og overskud ved træning. Har i flere år været plaget af kroniske betændelser i muskler og led. Disse lidelser forsvandt efter bare 2 ugers brug af Kangen Water.

Flere af mine klienter melder også om bedre almen helse og udholdenhet både fysisk og mentalt. Jeg kan trygt anbefale Kangen Water som tilskud mod alle slags lidelser …”